Tijdelijk uitverkocht

VRi Wireless Charger | Powerbank X3 Black

Artikelnummer: VRI00700
Artikel 6 van 20

Met deze gebruiksvriendelijke VRi Wireless Charger | Powerbank X3 kan je overal onderweg je smartphone laden. De X3 is uitgerust met een krachtige 10000 mAh batterij waardoor je meerdere keren je smartphone kan laden. Bovendien is de powerbank uitgerust met de recentste Qualcomm 3.0 technologie zodat je telefoon snel wordt opgeladen met maar liefst 10W. Draadloos opladen is mogelijk dankzij de ingebouwde Qi technologie. Dit kan simpelweg door de Powerbank tegen jouw smartphone te houden en op de knop aan de zijkant van de Powerbank te drukken. Je smartphone moet hiervoor wel uitgerust zijn met wireless charger of door middel van een wireless receiver. Wil je snel laden met USB, dan kan dat door middel van de 18Watt USB (Qualcomm 3.0) of USB-c poort (PD).Het laden start direct zodra de kabel is aangesloten. Naast je smartphone kan je ook een tablet, action cams of andere apparaten opladen welke geschikt zijn volgens onderstaande specificaties. De sterke rubber coating zorgt voor een goede grip en duurzaamheid.

Met de bijgeleverde “USB naar USB-c” kabel kan jij de powerbank weer snel opladen, zodat hij weer klaar is voor gebruik. Wil je je telefoon draadloos laden terwijl jij onderweg bent, gebruik dan de bijgeleverde  “ VRi Spin” en ‘strap’  jouw smartphone vast aan de powerbank.

Smartphones die Qi technologie ondersteunen kunnen draadloos worden opgeladen met draadloze opladers. Klik hier om de telefoons te bekijken die geschikt zijn.

Specificaties:

- Draadloos laden volgens de Qi standaard

- Batterij grootte: 10.000 mAh Lithium Polymer

- Draadloos laden & PD Snel laden 

- Rated Energy: 37Wh/3.7V

- Micro USB input: 5V-2A,9V-2A

- USB output (Qualcomm 3.0): 5V-3A,9V-2A,12V-1,5A(Max)

- USB-C input & output (PD): 5V-3A,9V-2A,12V-1,5A(Max)

- Protection: Short circuit, overcharge, over-discharge and overload.

- Wireless charging (1.) 10W

- Type C PD fast charging 18W

- USB QC3.0 fast charging 18W

- Afmetingen 78x155x15mm

- Inclusief USB naar USB-C laadkabel

- Gebruikshandleiding in 5 talen, Nederlands/Engels/Duits/Frans/Spaans

- CE, ROHS en FC gecertificeerd

EAN 8720299562813

Online verkoopkanalen

Bol.com

Amazon.de

© 2016 - 2024 VR-i B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel