Bij uitstek het meest succesvolle relatiegeschenk!

U kent de momenten, u wilt in 't jaar iets extra's doen doormiddel van een kwalitatief modern cadeau. Denk hier aan bijvoorbeeld een dealerdag, een congres, een open dag of een leuk geschenk rond de kerst aan uw klant of uw personeel. Hier kunen wij u van dienst zijn. Vanuit ons VR-i product programma kunnen wij tegen speciaal tarrief grote aantallen in een keer leveren. Dit kan varieren van 10 of 50 stuks tot bijvoorbeeld 500 of 1000 stuks of meer.

Heeft u hier interesse in dan kunt u ons een email sturen naar: sales@vr-i.nl

Afhankelijk van de voorraad kunen wij binnen een week leveren. Mochten de aantallen groter worden dan kunnen wij deze speciaal voor de gelegenheid laten produceren.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid te Co-Branden op de verpakking door middel van een chique sticker met daarop uw logo of slogan.

 

Virtual Reality Projecten

Erover praten, willen, maar nog niet doen, of nog niet goed genoeg doen?, VR-i kan u hierbij van dienst zijn.

Voor zakelijk gebruik zijn de mogelijkheden eindeloos, denk aan een makelaar die een huis wil verkopen dat er nog niet is. Een keukenleverancier die u, uw nog niet aangekochte keuken kan laten zien in uw eigen huis. Of wat te denken dat uw klant in zijn auto kan rijden, terwijl hij nog geleverd moet worden, als wachtverzachter. Hoe zou het zijn, om een hotelkamer uit te zoeken door rond te kijken zonder er te zijn geweest, of je te laten verleiden het hotel te boeken door de fantastiche beleving?...Of een evenement in New York mee te maken, thuis op de bank? We kunnen blijven dromen...Of toch niet?

De VR-i Evolution is uitermate geschikt voor keuken showrooms als bijvoorbeeld bij Tieleman Keukens.

Laat uw klant zich verplaatsen in de wereld die u wilt verkopen. Met 360 graden content in combinatie met VRi brillen is dit mogelijk. Denk conceptmatig en maak van een idee, realiteit!


VR VS VE

Virtual Emotion is hetgeen wat u wilt overbrengen op uw doelgroep en het middel is Virtual Reality. Iedere waarneming van een mens wordt bepaald door emotie. Dit geldt voor een aankoop, verbintenis, of het onderhouden van een relatie. Het op de juiste wijze omgaan met virtual reality kan de emotie op een positieve manier versterken dat een klant bij uw merk of dienst heeft, wat de verkoop zal stimuleren.


Bekend raken met "Virtual Reality", en dit toepassen in bijvoorbeeld uw hotel, showroom, boot of villa's die u wilt verkopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden custom made totaal pakketten aan die de volgende onderdelen kunnen bevatten:

- Meedenken over hetgeen wat u wilt uitdragen als merk of dienst

- 360 graden fotograferen en/of film

- Transacties tussen 360 graden beelden, navigeren en menu structuren

- Combinaties met gemodeleerden beelden vanuit 3D Cad

- Montage

- Implementatie

- Kwalitatieve hardware zoals virtual reality brillen geschikt voor elke smartphone, hoofdtelefoons of 360 graden camera


Deze totaal pakketten bieden we aan samen met onze partner xxess360.com.

www.xXess360.com

Klik op onderstaande voorbeelden om de waanzinnige kwaliteit van 360 beelden te bekijken en hoe je binnen deze wereld kan navigeren.

Klik hier om contact met ons op te nemen.

 

Online verkoopkanalen

Bol.com

Amazon.de

© 2016 - 2021 VR-i virtual reality brillen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel