ZIJ GEBRUIKEN ZE OOK!, Als je professioneel bezig bent met je passie dan verwacht je dat ook van de producten om je heen.


Paul Morris (Latin & Pop zanger, muziekschrijver, acteur) gebasseerd in Amsterdam. 3e bij de talentenjachtwedstrijd DanceSing van SBS6 in Nederland.

          

Ik kreeg de kans om de VRi RHYTHM ANC uit te proberen en ik was in eerst instantie heel gecharmeerd over de design. Simpel en elegant, met hele comfortabele over-ear oorkussens. Daarna was ik verbaasd over hoe snel en makkelijk ik hem met mijn telefoon kon verbinden. Als zanger is sound natuurlijk voor mij het meest belangrijk, en de sound van deze koptelefoon is heel aangenaam. Warm, helder. Ook de ANC is fantastisch. Geen geruis van ongewenste geluiden en alleen naar mijn muziek kunnen luisteren is echt een plus! Voor de rest heel user-friendly, comfotabel om te gebruiken en met een handige, mooie standaard om hem op te hangen na het gebruik. 

Zeker een aanrader!

Website: itspaulmorris


Julia Den Uijl (Bikini fitness atleet), ik ben 24 jaar oud. Ik ben elke dag in de sportschool te vinden om te werken aan mijn eigen doelen en om anderen te helpen om hun doelen te bereiken. Sinds twee jaar doe ik mee aan bikini fitness wedstrijden en hoop over een paar jaar het internationale podium op te gaan. Naast een streng dieet is zijn mijn trainingen erg belangrijk. Sinds ik de VRi Rhythm ANC gebruik kan ik tijdens mijn training genieten van mijn eigen muziek op top kwaliteit. De koptelefoon blijft tijdens alle oefeningen stevig zitten en door de noise cancelling hou ik volle focus op mijn trainingen!”

  

Instagram: juliadenuijl

Fotografe: Elisabet Draijer


Tom Ameije (Belgisch kampioen SUP), onze ambassadeur voor de VRi 360 ACTION CAM. Hierdoor zijn we in staat te tonen hoe jij jouw vette actie kan delen met je vrienden of fans en de 360 beelden kan bekijken met de VRi EVOLUTION 3S virtual reality bril.

 

 

Profiel:

Mijn naam is Tom Ameije, ben geboren in 1975 en mijn grote passie is watersport. Ik ben altijd op het water te vinden. Sinds 9 jaar ben ik Belgisch kampioen standup paddle in zowel long distance, technische races en in de golven. (heb een Wereldtitel en een Europese titel in de eenheidsklasse van de n1sco – races).

Wat zegt Tom over de VR-i RHYTHM ANC koptelefoon:

"De VRi headphone is een lust voor het oog. Hij is robuust en oogt elegant tegelijkertijd. De kussens van de oorschelpen sluiten heel goed af en dit zorgt ervoor dat de noise cancelling super werkt. Het geluid is mooi neutraal en leent zich voor allerlei stijlen.

Dat de oorschelpen inklapbaar zijn en dat je deze kan ophangen met het bijgeleverde standje zijn leuke opties! Ik gebruik mijn headphone vooral bij de opwarming van mijn surfsessies."

 

Instagram: https://www.instagram.com/tommiesup/

Youtube: https://www.youtube.com/user/tommatador

Facebook: https://www.facebook.com/TommieSup/

CHECK ONDERSTAANDE LINKS VOOR ACTIE FILMPJES IN 360 GRADEN gefilmd met de VR-i 360 Dual Lens Camera.

 

Online verkoopkanalen

Bol.com

Amazon.de

© 2016 - 2024 VR-i B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel